KNAPP AB

Vi växer så det knakar! Vi har de senaste två åren rekryterat tio tekniker och nu utökar vi med ytterligare två. Vill du arbeta med världsledande teknik på Elgigantens toppmoderna centrallager i Jönköping kan detta vara den perfekta möjligheten för dig. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

  • Avhjälpa akuta fel för att säkerställa leveranser till Elgigantens kunder
  • Optimera och utveckla maskinutrustningen
  • Vara behjälplig vid installation av ny modern utrustning
  • Kontakt med produktion och interna kunder så att rätt prioriteringar görs
  • Haverirapporter och skiftloggar
  • Vara uppdaterad och följa direktiv avseende hälsa, miljö och säkerhet
  • Vara behjälplig avseende allmänna göromål på avdelningen

Tjänsten är på heltid med placering hos vår kund Elgiganten (centrallagret i Torsvik). Du ingår i ett team om 14 personer och rapporterar till vår platschef. Arbetet innebär skiftgång. För rätt person så finns det även möjlighet att arbeta ständig natt.

Kvalifikationer och personlighet

Du har gärna minst gymnasiekompetens och kunskap inom mekanik, elektronik eller automation. Arbetsuppgifterna anpassas efter din kompetens och erfarenhet, vi söker både dig med längre erfarenhet och dig som är mer junior i rollen. Du behärskar MS Office väl samt talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet. Körkort (B) är ett krav. 

Som person är du både lagspelare, flexibel och självgående. Vidare är du engagerad, effektiv och gillar att lösa problem. Du förstår vikten av att bygga goda relationer med kunder och kollegor.

Vi välkomnar mångfald bland profilerna och för en jämnare könsfördelning välkomnar vi kvinnliga sökande.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett fantastiskt trevligt team med god stämning och härliga kollegor. Hos oss får du dessutom möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom området och vi erbjuder utbildning och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 0705-540 342 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 0705-540 504. Vi arbetar med urvalet löpande! Välkommen med din ansökan! 

Du ansöker om tjänsten genom denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:145569/ 

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. 

Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2017/16
Kontakt
  • Helena Heijmink, 0705-540 342
  • Helena Fransson, 0705-540 504
Annons synlig t.o.m 2018-04-11

Tilbage til Ledige stillinger