Grade AB

https://www.grade.com/wp-content/uploads/2019/03/Formeln_Ny_v4.png

Vi på Grade tror på att skapa positiva resultat genom att höja kompetensen och engagemanget i kundernas organisationer! I ca 25 år har vi jobbat stenhårt för att ständigt utveckla och förnya vår lösning - det kommer vi aldrig att sluta med. Vi är ett gott gäng som är både engagerade, nytänkande och ihärdiga. Tack vare våra framåtsträvande kunder och våra hängivna medarbetare är vi idag ett tryggt och självklart val när det gäller användarvänliga lösningar för Learning och Talent Management. Nu vill vi vässa oss ytterligare och söker därför en medarbetare till vårt team inom Expert Services som vill vara med och ta oss till nästa nivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som implementationskonsult befinner du dig mitt emellan våra kunder och vår interna organisation. Du har en unik ställning där din förmåga att kunna fokusera på att balansera projekt, verksamhet och teknik kommer till sin rätt. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:

  • Delta i möte kring kundspecifika krav/behov

  • Projektleda vårt Learning & Talent Management System

  • Implementera vårt system (både ute hos kund och remote)

  • Utbilda våra kunder i vårt system (både ute hos kund och över nätet)

  • Fungera som säljstöd

  • Konsulta/delta i insatser vid kundspecifika behov

  • Delta i arbetet med att säkerställa kundnöjdhet och därmed behålla och utveckla våra kunder

Tjänsten är på heltid med placering i centrala Lund (professorstaden). Du rapporterar till vår Senior Advisor/Chef Expert Services och arbetar i mycket nära samarbete med både utvecklings- och säljavdelningen. Arbetet är förknippat med vissa planerade resor, uppskattningsvis någon dag per månad (periodvis lite oftare), varför körkort och en privat situation som möjliggör visst resande är en förutsättning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Troligen har du erfarenhet av arbete som utbildare, projektledare, delprojektledare och/eller som verksamhetskonsult. Vi söker både dig som kommer från systemleverantörssidan och dig som arbetat inom offentlig verksamhet och/eller i ett privat storbolag. Oavsett bakgrund är det mycket viktigt att du har arbetat kundinriktat (externt eller internt). Systemerfarenhet och tjänsteleverans inom IT är ett krav och erfarenhet av GRADE (f.d. LUVIT) samt system för Learning Management, Talent Management och HR är meriterande. Vidare har du en adekvat högskoleutbildning. Vi ser flera utbildningsmöjligheter såsom HR, ekonomi, samhällsvetenskap och lärarutbildning (ma/no/data). Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och har lätt för att uttrycka dig inför grupp och hålla presentationer.

Som person är du engagerad, lösningsorienterad, positiv och ser utmaningar som möjligheter. Du har förmåga att entusiasmera både kunder och medarbetare och kan också vara flexibel och växla upp en nivå när situationen så kräver. Vidare har du ett gediget affärsintresse och kan lätt sätta dig in i nya system och verksamheter samt trivs i en roll med både frihet, ansvar och befogenheter.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett lönsamt, välskött och modernt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag, löpande kompetensutveckling och brukar (nåja någon gång ibland) träna på lunchen. Dessutom får du supertrevliga kollegor och kontorslokaler i självaste Sten Bromans gamla barndomshem. Bara det…

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink via 070-554 03 42 alt. helena.heijmink@comcube.se eller Helena Fransson via 070-554 05 04. Vi tillämpar löpande urval. Ansök därför redan idag! Välkommen med din ansökan via denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:266369/ Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Tillträde Omgående
Löneform .
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/13
Kontakt
  • Helena Heijmink, 070-554 03 42
  • Helena Fransson, 070-554 05 04
Annons synlig t.o.m 2019-06-18

Tillbaka till lediga jobb