STILL Sverige AB

Vi fortsätter att växa och ser fram emot att förstärka vår produktionsorganisation i Malmö med en produktionsledare. Vi söker en fokuserad, målinriktad och processdrivande ledare med ett intresse för människan och tekniken. I utbyte erbjuder vi dig möjligheten att arbeta i ett stark globalt företag med goda personliga utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som produktionsledare hos oss blir du direkt ansvarig för vårt team som färdigställer våra nya truckar för den svenska marknaden. Teamet består av omkring 10 mekaniker och du ansvarar för att säkerställa leverans av maskinerna i rätt tid och med hög kvalitet. Vi anpassar truckarna för att passa till varje kunds unika behov. Ombyggnationerna tar från några timmar upp till över 100 arbetstimmar och många av våra truckar är helt kundunika. 

Du leder arbetet i vår produktion och rapporterar till vår produktionschef. Dessutom arbetar du i mycket nära samarbete med både produktionsplanering och reservdelsansvarig. Du ansvarar för att produktionen sker enligt våra processer och når uppsatta mål, både på kort och lång sikt. I rollen ingår arbetsmiljöansvar och visst ansvar för fastighetsrelaterade frågor.

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen söker vi dig med dokumenterad erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du har relevant eftergymnasial utbildning och är positiv, utåtriktad och har genom det en god förmåga att hantera relationer. Du är van att arbeta självständigt och har kraft att fatta de beslut samt implementera de processer som behövs för att utveckla verksamheten. Du har ett brett teknisk kunnande där särskilt meriterande är erfarenheter inom något av områdena fordon/el/hydraulik. Meriterande är även vana att arbeta i SAP.

Produktionsavdelningen förstärks just nu och vi letar efter en tydlig ledare som vill bidra i denna förändringsresa. Därför är erfarenhet från att leda i förändring särskilt värdefullt för denna roll.

Slutligen är du en god kommunikatör som behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

B-körkort är ett krav då resor kan förekomma.

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev som svarar på:

  •       Varför vill du jobba som Produktionsledare på STILL?
  •       Vad tror du framför allt att du kan bidra med som Produktionsledare?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson, 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Vi tillämpar löpande urval! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:722771/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform .
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö (Fosie)
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/8
Kontakt
  • Helena Heijmink, 0705540342
  • Helena Fransson, 0705540504
Publicerat 2024-04-24
Annons synlig t.o.m 2024-08-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb