Trust Care AB

Vill du arbeta i ett företag som är världsledande inom design och innovation avseende hjälpmedel för äldre? Du vet väl att 80 är det nya 60? Vill du vara med och driva processen framåt för att möta behoven hos den nya generationens användare? Är du dessutom en relationsskapare av rang som vill vara del av ett ungt team, med högt i tak och korta beslutsvägar, kan tjänsten som Säljare/Exportsäljare hos oss på Trust Care vara ditt perfekta steg i karriären. Vi exporterar idag till fler än 35 länder, som till exempel Australien, USA, Japan, Sydkorea, Tyskland, Benelux-länderna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

  • Initiera, bearbeta och utveckla nya och befintliga agenter och återförsäljare internationellt.
  • Utveckla befintliga återförsäljare i Sverige och i Skandinavien.
  • Fungera som säljstöd till våra återförsäljare (service, rådgivning och produktutbildning).
  • Säkerställa att adekvat produktinformation och kommunikationsmaterial finns tillgängligt för slutkonsumenter i butiker och på kliniker.
  • Systematiskt arbeta i vårt CRM-system.
  • Delta på internationella mässor där vi är representerade.

Tjänsten är på heltid med placering i Malmö. Du blir en del av vårt team om nio personer och rapporterar till vår VD. Resor både i Sverige och internationellt ingår kontinuerligt. Körkort är ett krav.

Kvalifikationer och personlighet

Du har några års erfarenhet av B2B produktförsäljning, i närtid, med goda resultat. Internationell försäljning är meriterande liksom erfarenhet av att skapa affärer från grunden genom samarbetspartners, distributörer och agenter. Du talar och skriver både svenska och engelska utan svårighet och tycker om att presentera och kommunicera med både potentiella och befintliga kunder. Du har lätt för att knyta goda långsiktiga relationer och är lika stark på att initiera affärer som att komma till avslut.

Som person är du nyfiken, målinriktad, ansvarstagande och bra på relationer. Du ser vad som behöver göras, är självgående och förstår att goda försäljningsresultat går hand i hand med stort engagemang, hög aktivitetsnivå och uthållighet. Du bidrar till god stämning på jobbet och drar dig inte för att kavla upp ärmarna när det behövs. Vi är ett litet team där det förutsätts att vi arbetar mot gemensamma mål, delar med oss av information och hjälper varandra när så behövs. Hos oss gör varje medarbetare skillnad. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vänligen bifoga CV och ett motivationsbrev som svarar på:

  • Varför vill du jobba som Säljare/Exportsäljare på Trust Care?
  • Vad tror du framför allt att du kan bidra med som Säljare/Exportsäljare?

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink, helena.heijmink@comcube.se, 070-554 03 42 eller Helena Fransson, 070-554 05 04, som hjälper oss i detta uppdrag. Notera att vi arbetar med löpande urval! Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:705733/

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl ök
Löneform .
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/5
Kontakt
  • Helena Fransson, 0705540504
  • Helena Heijmink, 0705540342
Publicerat 2024-04-23
Annons synlig t.o.m 2024-08-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb