Eolus Vind AB (publ).

Vill du forma en hållbar framtid tillsammans med oss? 

Vi söker en Chief People & Culture Officer, med ett stort engagemang att utveckla medarbetare, chefer och organisation så att Eolus förblir en viktig aktör i omställningen till förnybar energi på våra europeiska marknader. Trivs du i en roll som spänner från att driva strategisk utveckling av företaget till att vara aktivt involverad i det dagliga arbetet? Om du önskar att ledarskap, coachning och teamutveckling är en del av din vardag och om du också är affärsorienterad, då kan rollen som Chief People & Culture Officer hos oss på Eolus passa dig. 

I rollen som Chief People & Culture Officer får du möjlighet att driva och utveckla HR-arbetet på Eolus, tillsammans med tre direktrapporterande, två HR Business Partners samt en Office Coordinator, samtliga placerade i Malmö. 

Du har ansvar för utveckling och implementering av HR-strategier och driver samtliga HR-processer tillsammans med ditt team, så som ledarskaps- och organisationsutveckling, performance management, kompetensförsörjning samt successionsplanering. 

Utöver detta kommer du arbeta strategiskt med att driva det mer långsiktiga arbetet som knyter an till organisationens långsiktiga mål och vision för att skapa mervärde i både organisationen samt för våra 140 medarbetare i Europa. Som Chief People & Culture Officer ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till vår VD.

Vi söker dig som har arbetat som HR-chef/CPO tidigare och varit en del av ledningsgrupp i det privata näringslivet. Du har gedigen erfarenhet av organisationsutveckling och ett intresse av att sätta samt driva affärsplaner. 

I dina tidigare roller har du haft personalansvar, arbetat brett och strategiskt med samtliga HR-processer och har förmåga att växla mellan det strategiska och operativa. Då du har många kontaktytor både internt och externt är du som person kommunikativ och för denna internationella roll har du förutom svenska även goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt. 

Du har relevant akademisk bakgrund inom PA eller HR, gärna med en arbetsrättslig inriktning. 

Detta är en heltidstjänst med huvudsaklig placering i Malmö, kontoret är centralt beläget med mycket goda pendlingsmöjligheter. Resor till våra kontor i Sverige, Finland, Polen och Baltikum förekommer (uppskattningsvis 10-15 resdagar per år). 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Vi tillämpar löpande urval. Vänligen inkludera, i din ansökan, CV och ett motivationsbrev som svarar på:

  • Vad gör dig intresserad av tjänsten som Chief People & Culture Officer?
  • Vad kan du framför allt bidra med som Chief People & Culture Officer? 

Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson, helena.fransson@comcube.se, 070-554 05 04 eller Helena Heijmink 070-554 03 42, som hjälper oss i detta uppdrag. Du ansöker om tjänsten genom att följa denna länk: https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:730935/

Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via ovan länk.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl ök
Löneform .
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Malmö
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2024/10
Kontakt
  • Helena Fransson, 0705540504
  • Helena Heijmink, 0705540342
Publicerat 2024-05-27
Annons synlig t.o.m 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb