JELD-WEN Sverige AB

http://www.jeld-wen.biz/media/91818/jeld-wen-european-panorama_1440x528.jpg

I Sverige har JELD-WEN en gedigen historia av dörrtillverkning där vi har samlat kunskap i mer än 100 år. JELD-WEN en av världens största dörrtillverkare där du får möjlighet att arbeta med starka varumärken i en internationell miljö kombinerat med hög flexibilitet och goda utvecklingsmöjligheter. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Produktutveckling med fokus på EN och andra produktstandarder liksom fokus på framtida trender och material.
 • Produktutveckling och input till process och design (nya produkter, produktdesign, produktförändringar och material).
 • Tekniskt arbete med produktförändringar.
 • Leda prototypframtagning i fabriken och i berörda processer.
 • Ta fram och underhålla testplaner, koordinera aktiviteter med interna och externa testlab.
 • Analysera test- och produktstandarder.
 • Arbeta med kundförfrågningar.
 • Ad-hoc R&D uppgifter.
 • Samarbeta med studenter, skolor, institutioner och leverantörer.

Tjänsten är på heltid med placering på vår site i Forserum eller i Åstorp. Du ingår i R&D teamet för Norra Europa (totalt nio personer varav två personer i Forserum och tre i Åstorp) och du rapporterar till chefen för Product Development/Time to Market. 

Bakgrund och personlighet

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk högskoleexamen. Mycket god teknisk förståelse är ett krav och grundläggande kunskaper inom brandsäkerhet är meriterande.   

Du är van vid CAD (gärna SolidWorks och ePDM) och behärskar MS Office utan problem. Vidare talar och skriver du engelska obehindrat. Grundläggande kunskaper i svenska eller danska är meriterande. 

Som person är du noggrann, organiserad och en lagspelare. Du tänker strategiskt, har god problemlösningsförmåga och ett proaktivt förhållningssätt. Du har också förmåga att hantera parallella projekt och är en duktig kommunikatör som har lätt för att skapa goda relationer. 

Vi erbjuder

Tjänsten är idealisk för en driven och motiverad ingenjör. Vi erbjuder en arbetsplats med fantastiska kollegor i en internationell miljö med starka varumärken. För rätt kandidat finns mycket goda utvecklingsmöjligheter. 

Kontakt och ansökan

I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på engelska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Heijmink på 070-554 03 42 eller helena.heijmink@comcube.se alt. Helena Fransson på 070-554 05 04. Notera att vi arbetar med urvalet löpande! Du ansöker om tjänsten genom att bifoga din personliga presentation och ditt CV via denna länk: https://comcube.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:188297/

Ansökningar tas endast emot via denna länk. Välkommen med din ansökan!

Tillträde .
Löneform Fast lön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åstorp
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2018/1
Kontakt
 • Helena Heijmink, 070-554 03 42
 • Helena Fransson, 070-554 05 04
Annons synlig t.o.m 2018-08-23

Tillbaka till lediga jobb